Tổng hợp tài liệu :

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử học môn toán - trường THPT Nguyễn Huệ doc

Đề thi thử học môn toán - trường THPT Nguyễn Huệ doc
. TRƯỜNG THPT CHUYÊN NGUYỄN HUỆ ĐỀ CHÍNH THỨC THI THỬ ĐẠI HỌC LẦN THỨ BA NĂM HỌC 2007 - 2008 MÔN THI: TOÁN - KHỐI A, KHỐI D Đề thi01 trang, gồm 06 câu Thời. phút không kể thời gian giao đề Câu I (2 điểm) Cho hàm số: 2 2 3 ( 1) 4mx m x m m y x m + + + + = + ( ) m C 1. Khảo sát sự biến thi n và vẽ đồ thị của hàm số khi m = - 1 2. Tìm các giá trị của. c d≤ < < < ≤ . Tìm giá trị nhỏ nhất của biểu thức : a c S b d = + Hết Cán bộ coi thi không giải thích gì thêm. Họ và tên thí sinh:…………………………………Số báo danh…………………
  • 1
  • 257
  • 1

Đề thi thử THPTQG môn Tiếng Anh - THPT Nguyễn Huệ năm 2015

Đề thi thử THPTQG môn Tiếng Anh - THPT Nguyễn Huệ năm 2015
SỞ GD & ĐT THÁI BÌNH TRƯỜNG THPT NGUYỄN HUỆ   ĐỀ THI THỬ THPT QUỐC GIA LẦN 2   NĂM HỌC 2015 MÔN: ANH VĂN 12 Thời gian làm bài: 90  phút I. PHẦN TRẮC NGHIỆM: TỪ QUESTION 1 ĐẾN QUESTION 64 ( 8 điểm) Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from pronunciation in each of the following questions from 1 to 2. Question 1: A. hours                          B. fathers                                 C. dreams                    D. thinks Question 2: A. element                       B. dedicate                               C. event                       D. devote Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions from 3 to 4 Question 3: A. explain                                    B. involve                                C. purpose                   D. advise Question 4: A. suggestion                  B. cigarette                  C. environment                       D. protection Question 5: A. electronic                   B. insurance               C. understand                            D. expedition Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions from 6 to 30. Question 6: The trouble with Frank is that he never turns up on time for the meeting. A. arrives                                 B. tests                        C. delays                                 D. takes after Question 7: This shirt is ______ that one. A. much far expensive than                                  B. a bit less expensive C. as much expensive as                                       D. not nearly as expensive as Question 8:  My friend bought ___________ from a shop onTranPhu street. A. a nice brown leather belt                                 B. a brown nice leather belt C. a leather brown nice belt                                 D. a nice leather brown belt Question 9: It is reported that humans are the main reason for most species decline and habitat ________.         A. destroy                B. destructive                  C. destructor                   D. destruction Question 10: She built a high wall round her garden_________________          A. in order that her fruit not be stolen            B. to enable people not taking her fruit          C. so that her fruit would be stolen                D. to prevent her fruit from being stolen Question 11:__________he arrived at the bus stop when the bus came.                  A.  Hardly had                        B. No sooner had        C. No longer has                     D. Not until had     Question 12: David: “You ‘ve got a beautiful dress!’’- Helen: “___________.”                  A. I do                        B. Thank for your complement.           C. You,too                 D. Ok     Question 13: I try to be friendly but it is hard to _______ some of my colleagues.        A. get on with          B. watch out for              C. come up with              D. stand in for Question 14: I am bored with doing the _____ chores.          A. household          B. house                           C. housework                  D. homework Question 15: Shop assistant: “ __________”           Customer: “ Yes, I want to send some flowers to my wife inItaly.”                A. Do you like flowers                             B. What do you like                        C. Can you help me                                 D. How can I help you Question 16: She always had wanted to go to places_______she could spesk her native tongue. A. that             B. in that                     C. which                     D. where Question 17: It gets______to understand what the professor has explained. A. the more difficult                                      B. more difficult than            C. difficult more and more                             D. more and more difficult Question 18:  Petrol is___________________it used to. A. twice as expensive as                                 B. twice expensive more than                         C. twice more than expensive                         D. more expensive than twice     Question 19: The more you practise your English, ________  .           A. you will learn faster                                                B. the faster you will learn           C. faster you will learn                                                D. the faster will you learn       Question 20: My mother ______ me against staying late night after night to prepare for exams. A. encouraged               B. warned                      C. recommended           D. reprimanded Question 21: She must have been sleepless last night. Otherwise, her eyes _______ so bloody now. A. won’t look                B. looked                       C. would’t look             D. wouldn’t have looked  Question 22: Edith Harlow has kindly agree_____________. You should ask him. A. to helping               B. to help                    C. help                        D. helping       Question 23: It is necessary that children______________of their old parents. A. takes care                  B. to take care                C. take care                    D. took care Question 24: ________________that she could not say anything. A. So upset was she                                              B. But upset was she     C. However upset was she                                   D. Therefore upset was she Question 25: A keystone species is a species of plants or animals _______ absence has a major effect on an ecological system. A. its                                B. that is                          C. whose                         D. with its Question 26: There is only one Greek island                  I haven’t visited. A. which                        B. whom                        C. when                         D. who Question  27:  Had I studied harder, I______________better in the last exam. A. wouldn’t have done  B. had done                   C. would have done      D. would do Question 28: In order to be a good salesperson, you should have good communication______. A. skills                            B. things                          C. talent                           D. means Question 29: - Maria: “I’m taking my end term examination tomorrow".                              - Sarah:  "____________.” A. Good luck!                     B. Good day!                    C. Good time!                   D. Good chance! Question 30: We _________ lots of photos when we went toSingapore last year. A. made                           B. took                             C. did                              D. caught Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions from 31 to 34. Question 31: :  Be careful! The tree is going to fall. A. Look out                     B. Look up                      C. Look on                      D. Look after Question 32: Childbearing is the women’s most wonderful role. A. bring up a child        B. giving birth to a baby   C. having no child      D. educating a child Question 33: : :  He was one of the most outstanding performers at the live show last night. A. impressive.                B. well- known              C. important                   D. easy- looking Question 34:The 1923 earthquake in Japan killed about 200,000 people and left countless wounded and homeless. A. poor                                B. imprisoned                      C. suffered                                D. injured       Mark the letter A, B, C, or  D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction from  35 to 40.      Question 35: He is not able to define the process in which the body is protect by the immunologic system.                             A                 B                                  C                      D  Question 36: Do you ever feel that life is not being fair to you because you cannot seem to get the                                          A               B                                                      C     job where you want or that really suits you?               D Question 37: The wooden fence surrounded the factory is beginning to fall down because of the rain.                      A                            B                                                        C                              D Question 38: Williams not only took three showers a day and washed his clothes twice.                                               A                                   B     C                           D Question 39: Experts in climatology and other scientists are becoming extreme concerned about the                                    A                                                                                 B                          C changes to our climate which are taking place.                                                  D Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct  answer to each of the following questions from 40 to 49.   One of the most urgent environmental problems in the world today is the shortage of clean water. Having clean drinking water is a basic human right. But acid rain, (40) ________ pollution and garbage have made many sources of water undrinkable. Lakes, reservoirs and even entire seas have become vast pools (41) ________ poison.LakeBaikalinRussiais one of the largest lakes in the world. It (42) ________ a rich variety of animals and plants, including 1,300 rare species that do not exist (43) ________ else in the world. But they are being destroyed by the massive volumes of toxic effluent which (44) _______ into the lake every day. Even where law existed, the government did not have the power to enforce them.      Most industries simply ignore the regulations. TheMediterranean Sea(45) ________ 1% of the world's water surface. But it is the dumping (46) ________ for 50% of all marine pollution. Almost 16 countries regularly throw industrial wastes a few miles (47) ________ shore.      Water is free to everyone. A few years ago, people thought that the supply of clean water in the world was limitless. Today, many water supplies have been (48) ________ by pollution and sewage. Clean water is now scarce, and we are at last beginning to respect this precious (149) ________. We should do something now. Question  40: A. industrialized B. industry                 C. industrious            D. industrial Question  41: A. of                   B. in                           C. to                           D. on Question  42: A. composes       B. consists                  C. contains                 D. encloses Question  43: A. everywhere    B. where                    C. somewhere            D. anywhere Question  44: A. stay                B. pour                       C. burn                       D. boil Question  45: A. occupies         B. comprises              C. holds                     D. makes Question  46: A. soil                 B. shore                      C. land                       D. ground Question  47: A. on                   B. of                           C. off                         D. away Question  48: A. made              B. kept                       C. ruined                    D. conserved Question  49: A. outlet              B. source                    C. well                       D. nature   Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct  answer to each of the following questions from 50 to 59. Cities develop as a result of functions that they can perform. Some functions result directly from the ingenuity of the citizenry, but most functions result from the needs of the local area and of the surrounding hinterland (the region that supplies goods to the city and to which the city furnishes services and other goods). Geographers often make a distinction between the situation and the site of a city. Situation refers to the general position in relation to the surrounding region, whereas site involves physical characteristics of the specific location. Situation is normally much more important to the continuing prosperity of a city. If a city is well situated in regard to its hinterland, its development is much more likely to continue. Chicago, for example, possesses an almost unparalleled situation: it is located at the southern end of a huge lake that forces east-west transportation lines to be compressed into its vicinity, and at a meeting of significant land and water transport routes. It also overlooks what is one of the world’s finest large farming regions. These factors ensured that Chicago would become a great city regardless of the disadvantageous characteristics of the available site, such as being prone to flooding during thunderstorm activity.       Similarly, it can be argued that much of New York City’s importance stems from its early and continuing advantage of situation. Philadelphiaand Bostonboth originated at about the same time as New Yorkand shared New York’s location at the western end of one of the world’s most important oceanic trade routes, but only New Yorkpossesses an easy-access functional connection (the Hudson-Mohawk Lowland) to the vast Midwestern Hinterland. This account does not alone explain New York’s primacy, but it does include several important factors. Among the many aspects of situation that help to explain why some cities grow and others do not, original location on a navigable waterway seems particularly applicable. Of course, such characteristic as slope, drainage, power resources, river crossings, coastal shapes, and other physical characteristics help to determine city location, but such factors are normally more significant in early stages of city development than later.   Question  50: What does the passage mainly discuss? A. The development of trade routes throughUnited Statescities. B. Contrasts in settlement patterns inUnited States. C. Historical differences among three largeUnited Statescities. D. The importance of geographical situation in the growth ofUnited Statescities. Question  51: The word “ingenuity” in paragraph 1 is closest in meaning to _____.       A. wealth                          B. resourcefulness             C. traditions                      D. organization Question  52: According to the passage, a city’s situation is more important than its site in regard to the city’s _____.       A. long-term growth and prosperity                           B. ability to protect its citizenry       C. possession of favorable weather conditions           D. need to import food supplies Question  53: The author mentions each of the following as an advantage of Chicago’s location EXCEPT its _____.       A. hinterland                                                               B. nearness to a large lake       C. flat terrain                                                               D. position in regard to transport routes               Question  54: The word “characteristics” in paragraph 1 is closest in meaning to _____.       A. choices                         B. attitudes                       C. qualities                        D. inhabitants Question  55: The primary purpose of paragraph 1 is to _____.       A. summarize past research and introduce a new study       B. describe a historical period       C. emphasize the advantages of one theory over another       D. define a term and illustrate it with an example Question  56: According to the passage,Philadelphia andBoston are similar toNew York City in _____.       A. size of population                                                   B. age                                      C. site                                                                          D. availability of rail transportation Question  57: The word “functional” in paragraph 2 is closest in meaning to _____.       A. usable                           B. unknown                      C. original                         D. alternate Question  58: The word “it” in paragraph 2 refers to _____.       A. account                         B. primacy                         C. connection                    D. hinterland Question  59: The word “significant” in paragraph 2 is closest in meaning to _____.       A. threatening                   B. meaningful                   C. obvious                         D. available             Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct  answer to each of the following questions from 60 to 64.        The hippopotamus is the third largest land animal, smaller only than the elephant and the rhinoceros. Its name comes from two Greek words which mean “river horse”. The long name of this animal is often shortened to the easier to handle term “hippo.” The hippo has a natural affinity for the water. It does not float on top of the water; instead, it can easily walk along the bottom of a body of water. The hippo commonly remains underwater for three to five minutes and has been known to stay under for up to half an hour before coming up for air. In spite of its name, the hippo has relatively little in common with the horse and instead has a number of interesting similarities in common with the whale. When a hippo comes up after a stay at the bottom of a lake or river, it releases air through a blowhole, just like a whale. In addition, the hippo resembles the whale in that they both have thick layers of blubber for protection and they are almost completely hairless. Question 60:  The topic of this passage is______ A. the derivations of animal names.                        B. the largest land animal. C. the characteristics of the hippo.                          D. the relation between the hippo and the whale. Question 61:  The possessive “Its” in line 2 refers to______________ A. hippopotamus’            B. rhinoceros’                  C. horse’s                        D. elephant’s Question 62:  It can be inferred from the passage that the hippopotamus is commonly called a hippo because the word “hippo” is____________ A. easier for the animal to recognize.                      B. scientifically more accurate. C. simpler to pronounce accurately.                        D. the original name . Question 63:  The word “float” in line 4 is closest in meaning to_______________ A. eat                               B. drift                             C. sink                             D. flap Question 64:  According to the passage, what is the maximum time that hippos have been known to stay underwater ______________ A. thirty minutes             B. three minutes              C. five minutes                D. ninety minutes II. PHẦN TỰ LUẬN ( 2 điểm)                                   A. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence before it. Question 1: My book is not as expensive as yours. Your book is _____________________________________ Question 2: : It took him two hours to drive toLondon. He spent ____________________________________________ Question 3: . Although he was very tired, he managed to finish the marathon race. In spite of_________________________________________ Question 4: This book is very interesting to me. I am ______________________________________ Question 5: . I had no sooner closed the door than somebody knocked. Hardly had ______________________________________ B. : In about 100-120 words, write a paragraph about your family.  ... you should have good communication A skills B things C talent D means Question 29: - Maria: “I’m taking my end term examination tomorrow" - Sarah: " .” A Good luck! B Good day! C Good... oceanic trade routes, but only New Yorkpossesses an easy-access functional connection (the Hudson-Mohawk Lowland) to the vast Midwestern Hinterland This account does not alone explain New York’s primacy,... and sewage Clean water is now scarce, and we are at last beginning to respect this precious (149) We should something now Question 40: A industrialized B industry C industrious D industrial
  • 8
  • 451
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2015 THPT chuyên Nguyễn Bỉnh Khiêm

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2015 THPT chuyên Nguyễn Bỉnh Khiêm
Đề thi thử THPTQG môn Toán 2015 THPT chuyên Nguyễn Bỉnh Khiêm  Câu 4. (1 điểm)             a) Chứng minh rằng: sin3a = 4sina.sin (600 – a).sin(600 + a)       Áp dụng: tính giá trị biểu thức A = sin100. sin300. sin500. sin700. sin900.             b)  Đội tuyển học sinh giỏi tỉnh gồm có 5 học sinh lớp 12 và 3 học sinh lớp 11. Chọn ngẫu nhiên từ đội tuyển một học sinh, rồi chọn thêm một học sinh nữa. Tính xác suất để lần thứ hai chọn được học sinh lớp 12. Câu 7. (1 điểm) Trong mặt phẳng với hệ toạ độ Oxy, cho tam giác ABC có đỉnh A(5;2), đường trung trực d của đoạn BC có phương trình x + y – 6 = 0 và đường trung tuyến ∆   kẻ từ C có phương trình 2x – y + 3 = 0. Tìm toạ độ các điểm B và C. Đáp án đề thi thử THPTQG môn Toán 2015 THPT chuyên Nguyễn Bỉnh Khiêm  ...Đáp án đề thi thử THPTQG môn Toán 2015 THPT chuyên Nguyễn Bỉnh Khiêm
  • 3
  • 347
  • 0

61TS247 DT de thi thu thptqg mon toan truong thpt chuyen nguyen quang dieu lan 2 nam 2017 co loi giai chi tiet 11480 1492401591

61TS247 DT de thi thu thptqg mon toan truong thpt chuyen nguyen quang dieu lan 2 nam 2017 co loi giai chi tiet  11480 1492401591
... Giải P  log24 x  12 log 22 x.log2  log24 x  12 log 22 x.  log2 x   log24 x  12log 32 x  36log 22 x x Đặt t  log2 x,  t   P  t  12t  36t ; t   P '(t )  4t  36t  72t ; P '(t... x1.x2  1 2m  AB    x1  x2 2   y1  y2 2   x1  x2 2    x1  m  x2  m 2   x1  x2    x1  x2   8x1.x2 2   m    8.1  2m   2m2  24  24  Chọn B Câu – Phương pháp... Tuyensinh247.com 1A 2B 3A 4B 5D 6C 7C 8B 9A 10B 11A 12C 13A 14C 15D 16B 17D 18A 19B 20 A 21 D 22 A 23 A 24 B 25 D 31C 32D 33B 34B 35C 36B 37A 38D 39B 40C 41A 42C 43D 44C 45D 46B 47D 48A 49D 50A 26 B 27 D 28 C
  • 24
  • 161
  • 1

de thi thu thptqg mon toan 2017 thpt luong the vinh

de thi thu thptqg mon toan 2017 thpt luong the vinh
... 8/8- Mã đề thi 100 SỞ GD& ĐT ĐỒNG NAI Trường THPT chuyên Lương Thế Vinh THI THỬ THPT QUỐC GIA NĂM 2017 Ngày thi 01/04 /2017 Thời gian làm bài: 90 phút Mã đề: 101 ĐỀ CHÍNH THỨC (Đề thi có 50 câu... 8/8- Mã đề thi 101 SỞ GD& ĐT ĐỒNG NAI Trường THPT chuyên Lương Thế Vinh THI THỬ THPT QUỐC GIA NĂM 2017 Ngày thi 01/04 /2017 Thời gian làm bài: 90 phút Mã đề: 102 ĐỀ CHÍNH THỨC (Đề thi có 50 câu... HẾT —- Trang 8/8- Mã đề thi 102 SỞ GD& ĐT ĐỒNG NAI Trường THPT chuyên Lương Thế Vinh ĐỀ CHÍNH THỨC (Đề thi có 50 câu / trang) THI THỬ THPT QUỐC GIA NĂM 2017 Ngày thi 01/04 /2017 Thời gian làm bài:
  • 32
  • 116
  • 1

Đề thi thử THPTQG môn toán 2018 THPT Hoa Lư A Ninh Bình L1 HDG

Đề thi thử THPTQG môn toán 2018  THPT Hoa Lư A  Ninh Bình  L1  HDG
... hình hộp chữ nhật ABCD A B′C ′D′ có đáy ABCD hình vng cạnh a , AA′ = 2a Tính khoảng cách hai đường thẳng BD CD′ A a B 2a C 2a D a Câu 42 [2H 1-3 ] Cho hình chóp S ABCD có AC = 2a , góc mặt phẳng... S ABCD theo a A V = 6a B V = 2a C V = 3a 3a D V = Câu 15 [1H 3-3 ] Cho tứ diện OABC có OA , OB , OC đơi vng góc OB = OC = a , OA = a Tính góc hai mặt phẳng ( ABC ) ( OBC ) A 60° B 30° C... 2/27 - Mã đề thi 132 BTN-008/18 Cập nhật đề thi http://toanhocbactrungnam.vn/ Câu 19 [1D 2-3 ] Ba xạ thủ A1 , A2 , A3 độc lập với nổ súng bắn vào mục tiêu Biết xác suất bắn trúng mục tiêu A1 , A2
  • 6
  • 1,016
  • 10

Đề thi thử THPTQG môn toán 2019 THPT Chuyên Bắc Giang

Đề thi thử THPTQG môn toán 2019 THPT Chuyên Bắc Giang
...  m  B m  D phương trình 3 3 m  2 3 3 m 2 Trang 6/6 – Mã đề thi 341 ĐÁP ÁN ĐỀ THI THỬ THÁNG – THPT CHUYÊN BẮC GIANG Câu 1: Cho hình chóp tam giác S.ABC có đáy ABC tam giác vuông B,... hàm số sau A y  x3  3x  B y  x4  x2  C y   x3  3x  D y  x3  3x2  Trang 2/6 – Mã đề thi 341 Câu 13: Trong đường thẳng sau, đường thẳng đường thẳng qua điểm A  3;0  tiếp xúc với... co h n Câu 15: Hình lập phương có tất mặt phẳng đối xứng? B D 20 C Câu 17: Trong mệnh đề sau, mệnh đề đúng?   A  sin x  cos x  2 cos x.cos  x   B  sin x  cos x  2cos x  sin x
  • 22
  • 252
  • 2

Đề thi thử THPTQG môn TOÁN 2019 của 1 số trường chuyên nổi tiếng trên cả nước (có hướng dẫn giải chi tiết)

Đề thi thử THPTQG môn TOÁN 2019 của 1 số trường chuyên nổi tiếng trên cả nước (có hướng dẫn giải chi tiết)
... 2 019 2 019 2 019 2 019 k 0 k 1 k 0 k 0 k k k k  �C2 019 x k � �C2 019 x k  �C2 019 x k  C2 019 x  �C2 019 x k    x  1 Xét với x  ta có: 2 019 �C k 1 k 2 019 9k   x  1 2 019 2 019 1   1 02 019 . .. 14 4  cm   2 019 k k Câu 35: Giá trị biểu thức A  �C2 019 k 1 A 10 2 019  2 019 B 1 02 019  2020 C 1 02 019  D 1 02 019 Câu 36: Cho a, b ��, a  b hàm số y  F  x  nguyên hàm hàm số y  sin x... có chữ số? A 14 75 019 91 B .14 75 019 92 C 14 7433277 D 14 7433276 Câu 18 (VD): Phương trình cos x  cos x   có nghiệm khoảng  0; 2 019  ? A 10 09 B 10 10 C 320 D 3 21 Soạn tin “Đăng ký Toán 2 019 trường
  • 81
  • 89
  • 0

Tuyển tập 100 đề thi Thử THPTQG môn Toán 2019

Tuyển tập 100 đề thi Thử THPTQG môn Toán 2019
... có nghiệm t  + Lập bảng biến thi n hàm số f  t  , dựa vào bảng biến thi n suy m �0 � � m � 0; 4;5;6; ; 2018 � m �4 � Vậy có 2016 giá trị m thỏa mãn yêu cầu toán Câu 45: Đáp án A uuuu r uuur... hàm đoạn  0;1 thỏa mãn: x g  x    2018� f  t  dt, g  x   f  x A 1011 B 1009 Tính �g  x  dx C 2019 D 505 Câu 39: Có 12 người xếp thành hàng dọc (vị trí người hàng cố định) Chọn ngẫu...  t   1009 t  � �g  t  dt  Câu 39: Đáp án B g ' x  g x 1011 t g ' x  t  2018 � � dx  2018� dx g x 0 Có n    C12 Giả sử chọn người có số thứ tự hàng a, b, c Theo giả thi t ta
  • 17
  • 49
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Sinh 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Sinh 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 cautron 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 dapan C C B C C C D A A D C B A C made 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1... 10 1 10 1 cautron 10 1 10 2 10 3 10 4 10 5 10 6 10 7 10 8 10 9 11 0 11 1 11 2 11 3 11 4 dapan D B D B D A D B C B A B C A Trang 5/6 - Mã đề thi 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 95 96 97 98 99 10 0 A B B D D D 10 1 10 1... 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 95 96 97 98 99 10 0 A B B D D D 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 11 5 11 6 11 7 11 8 11 9 12 0 A A D B C A Trang 6/6 - Mã đề thi 10 1
  • 6
  • 14
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019 THPT Chuyên Thái Bình lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019  THPT Chuyên Thái Bình lần 1
... sau đúng? A b ∈ ( 1; 3) B a < b C a + 2b = D a.b = Câu 42: Cho parabol ( P) : y = Câu 43: Cho a, b số thực hàm số f ( x) a log 2 019 = f (2 018 ln 2 019 ) = 10 Tính = P f ( −2 019 ln 2 018 ) A P = B P... mệnh đề đúng? A a < 0; b ≤ B ab < C a > 0; b ≥ D ab ≥ Câu 33: Cho số thực a, b cho < a, b ≠ , biết đồ thị hàm số y = a x y = log b x cắt điểm M( 2 018 ; 2 019 1 ) Mệnh đề đúng? A a > 1, b > B a > 1, ... +∞ − 1 −∞ −∞ Mệnh đề đúng? A Hàm số nghịch biến ( −∞ ;1) B Hàm số nghịch biến ( −∞;0 ) ∪ (1; +∞ ) C Hàm số đồng biến ( 0 ;1) Trang 2/6 - Mã đề thi 357 D Hàm số đồng biến ( −∞; ) Câu 18 : Một
  • 6
  • 11
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... án 10 1 D 11 C 21 B 31 C 41 B 10 1 A 12 B 22 A 32 A 42 D 10 1 A 13 A 23 B 33 C 43 D 10 1 B 14 A 24 C 34 B 44 A 10 1 D 15 D 25 A 35 D 45 C 10 1 B 16 A 26 C 36 D 46 D 10 1 B 17 D 27 C 37 B 47 D 10 1 C 18 ...  A B Câu 16 : Đường thẳng y  x  cắt đồ thị hàm số y  A  1; 0  ,  2 ;1 Câu 17 : Đồ thị hàm số y  1; B   x  2 017 C D 2x 1 điểm có tọa độ là: x 1  0;   0; 1 ,  2 ;1 C D có... 46 D 10 1 B 17 D 27 C 37 B 47 D 10 1 C 18 A 28 B 38 A 48 C 10 1 B 19 A 29 A 39 D 49 C 10 1 10 C 20 B 30 C 40 D 50 B Trang 6/6 - Mã đề thi 10 1
  • 6
  • 11
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Văn 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Văn 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... SỞ GD&ĐT VĨNH PHÚC TRƯỜNG THPT NGUYỄN VIẾT XUÂN (Hướng dẫn chấm gồm có 03 trang) Đề chẵn Phần I HƯỚNG DẪN CHẤM KSCL LẦN NĂM HỌC 2 018 -2 019 MÔN: NGỮ VĂN 12 Câu Nội dung ĐỌC- HIỂU Phong cách... hình thức đoạn văn: -Thí sinh trình bày đoạn văn theo cách diễn dịch, song hành, móc xích, quy nạp, tổng-phân-hợp - Viết khơng hình thức đoạn văn viết dài trừ 0,25 điểm b Xác định vấn đề cần nghị... hai nhà thơ a Đảm bảo cấu trúc văn nghị luận: Mở nêu vấn đề, Thân triển khai vấn đề, Kết khái quát vấn đề b Xác định vấn đề cần nghị luận: Nỗi nhớ nhà thơ Quang Dũng thi n nhiên miền Tây chặng đường
  • 5
  • 11
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Anh 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Anh 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... 10 1 13 B 2 018 10 1 14 A 2 018 10 1 15 A 2 018 10 1 16 D 2 018 10 1 17 D 2 018 10 1 18 B 2 018 10 1 19 A 2 018 10 1 20 C 2 018 10 1 21 D 2 018 10 1 22 C 2 018 10 1 23 C 2 018 10 1 24 A 2 018 10 1 25 C 2 018 10 1 26 D 2 018 ... đề thi 10 1 ĐÁP ÁN mamon made cauhoi dapan 2 018 10 1 B 2 018 10 1 D 2 018 10 1 D 2 018 10 1 A 2 018 10 1 B 2 018 10 1 B 2 018 10 1 A 2 018 10 1 B 2 018 10 1 C 2 018 10 1 10 D 2 018 10 1 11 D 2 018 10 1 12 A 2 018 10 1... 2 018 10 1 27 B 2 018 10 1 28 B 2 018 10 1 29 C 2 018 10 1 30 D 2 018 10 1 31 C 2 018 10 1 32 D 2 018 10 1 33 B 2 018 10 1 34 D 2 018 10 1 35 A 2 018 10 1 36 A 2 018 10 1 37 C 2 018 10 1 38 C 2 018 10 1 39 D 2 018 10 1 40
  • 6
  • 8
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn GDCD 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn GDCD 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... sử dụng D Giá trị Câu 10 7: Người độ tuổi phải chịu trách nhiệm hình tội nghiêm trọng cố ý đặc biệt nghiêm trọng? A Đủ 16 - 18 B Đủ 14 - 16 C Đủ 14 - 18 D Đủ 12 - 14 Câu 10 8: Phát ông B làm dấu... Bạn P X D Bạn H L Câu 10 0: Gần đến ngày thi vào lớp 10 mà H mải mê chơi điện tử không chịu học Thấy B khuyên H nên tập trung ôn thi, H cho không thi t phải học giỏi thi đỗ, thi cử phần lớn vận... siêu hình D Phương pháp luận khoa học xã hội Câu 91: V (17 tuổi) chở M (13 tuổi) điều khiển xe Jupiter không quyền ưu tiên lắp đặt, sử dụng thi t bị phát tín hiệu xe quyền ưu tiên, phóng nhanh,
  • 4
  • 9
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Hóa 2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Hóa 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... D 10 1 66 C 10 1 47 B 10 1 67 C 10 1 48 A 10 1 68 A 10 1 49 B 10 1 69 A 10 1 50 A 10 1 70 A 10 1 51 D 10 1 71 C 10 1 52 B 10 1 72 C 10 1 53 D 10 1 73 D 10 1 54 A 10 1 74 D 10 1 55 B 10 1 75 D Trang 4/5 - Mã đề thi. .. án đề thi thử THPTQG mơn Hóa 2 019 - THPT Nguyễn Viết Xn lần made cautron dapan made cautron dapan 10 1 41 D 10 1 61 A 10 1 42 C 10 1 62 B 10 1 43 A 10 1 63 C 10 1 44 B 10 1 64 B 10 1 45 B 10 1 65 C 10 1... 55 B 10 1 75 D Trang 4/5 - Mã đề thi 10 1 10 1 56 C 10 1 76 D 10 1 57 A 10 1 77 B 10 1 58 D 10 1 78 A 10 1 59 D 10 1 79 C 10 1 60 B 10 1 80 C Trang 5/5 - Mã đề thi 10 1
  • 5
  • 12
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn2019 THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Lý 2019  THPT Nguyễn Viết Xuân lần 1
... LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE made 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 cautron 10 11 12 13 ... LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 10 1 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 D A B B B D B C C A Trang 5/5 - Mã đề thi 10 1 ... mamon LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE LY12 LE
  • 5
  • 18
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Hóa 2019 THPT Chuyên Bắc Ninh lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Hóa 2019  THPT Chuyên Bắc Ninh lần 1
... QUỐC GIA LẦN NĂM HỌC 2 018 - 2 019 MƠN: HĨA HỌC Câu hỏi Ma 13 2 Ma 10 9 Ma 15 7 Ma 18 5 Ma 232 Ma 209 Ma 257 Ma 285 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37... là: A 11 ,52 B 10 ,67 C 34,59 D 37,59 n e y Tu h n si m o c - HẾT Trang 4/4 - Mã đề thi 10 9 SỞ GD & ĐT TỈNH BẮC NINH TRƯỜNG THPT CHUYÊN BẮC NINH ĐÁP ÁN THI THỬ THPT QUỐC GIA LẦN NĂM... X 10 0 ml dung dịch KOH 0,6M; BaCl2 1, 5M thu m gam kết tủa Giá trị V m A 1, 0752 22,254g B 1, 0752 23,436 C 0,448 25,8 D 0,448 11 ,82 Câu 17 : Thể tích N2 thu nhiệt phân hoàn toàn 16 gam NH4NO2 A 1, 12
  • 5
  • 11
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Địa 2019 THPT Chuyên Bắc Ninh lần 1

Đề thi thử THPTQG môn Địa 2019  THPT Chuyên Bắc Ninh lần 1
... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ĐÁP ÁN THI THỬ THPT QUỐC GIA LẦN NĂM HỌC 2 018 - 2 019 MÔN: Địa lí 10 1 10 2 10 3 10 4 10 5 10 6 10 7 10 8 C A A C D B... vấn đề xã hội môi trường vùng h n si n e y Tu m o c - HẾT Trang 5/5 - Mã đề thi 10 1 SỞ GD & ĐT TỈNH BẮC NINH TRƯỜNG THPT CHUYÊN BẮC NINH 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 2 010 -2 015 (Đơn vị: Nghìn người) Năm 2 010 2 013 2 014 2 015 Cả nước 86 947,4 89 759,5 90 728,9 91 709,8 Đồng sông Hồng 19 8 51, 9 20 4 81, 9 20 705,2 20 912 ,2 Đồng sông Cửu Long 17 2 51, 3 17 448,7 17 517 ,6
  • 7
  • 11
  • 0

Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019 THPT Toàn Thắng lần 1

 Đề thi thử THPTQG môn Toán 2019  THPT Toàn Thắng lần 1
... MÃ ĐỀ 496 I Trắc nghiệm (8,0 điểm) Mỗi câu 0,2 điểm 1- A 11 -B 21 -D 31 -D 2-A 12 -C 22 -B 32 -B 3-A 13 -D 23 -D 33 -C 4-A 14 -C 24 - B 34 -D 5-B 15 -C 25 -A 35 -C -B 16 -B 26 -D 36 -A -A 17 ...  1; 3 C Hàm số nghịch biến khoảng 1;   D Hàm số đồng biến khoảng  1; 1 Câu 12 : Giá trị nhỏ hàm số y  x   x A 2 D 2 B C -2 2x  Câu 13 : Cho (C): y  (C) có tiệm cận đứng x 1 A...2x 1 4x  3 x x5 B y  C y  D y  x2 x3 2 x x2 Câu 11 : Cho hàm số y  f  x  liên tục  có bảng biến thi n hình đây: A y  Khẳng định sau sai? A Hàm số nghịch biến khoảng  ; 1
  • 7
  • 8
  • 0
1 2 3 4 .. >